ENERO FIT masszázs félgömb, különböző színekben

Kód: F-305-CE F-305-RU F-305-MI Kérjük, válasszon változatot
Ft5 100
Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Válasszon egy színt:
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

ENERO FIT masszázs félgömbök különböző színekben. A félgömb átmérője 16 cm.

Részletes információ

Termék részletes leírása

ENERO FIT masszázs félgömbök különböző színekben. A félgömb átmérője 16 cm.

SEGÍTSÉG A REHABILITÁCIÓHOZ

Az ENERO FIT masszázs félgömb stimulálja a láb érzékelő receptorait és mobilizálja azokat a működéshez. A gyakorlat megkönnyebbülést hoz az embereknek a rehabilitáció során, a plexus brachialis erősségének elősegítésére, a bokaízület stabilitásának növelésére és a kéz vagy a láb érzékelő pontjainak masszírozására szolgál.

 

HÁZI AKUPRESSZÚRA

Nem mindenki engedheti meg magának a rendszeres látogatást egy szakemberhez, ezért az ENERO FIT masszázs félgömb lehetővé teszi, hogy otthon masszíroztassa magát. A labda átmérője akár 16 cm is lehet, és sok 0,5 cm-es kiálló résszel rendelkezik, amelyek biztosítják a megfelelő nyomást a testre, és megfelelő sűrűségük optimálisan osztja el azt.

 

ÉRZÉKSZERVI TRÉNING GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK SZÁMÁRA

Az érzékszervi masszázs térféllel koordinációs és egyensúlygyakorlatok végezhetők instabil felületeken és nyitott mozgási láncokban. Növeli az idősek stabilitásérzetét és csökkenti az esések kockázatát, javítja a mozgásszervi sérült betegek mozgáskoordinációját. Gyermekek esetében ideális az egyensúly javítására, a tartáshibák korrigálására, az izomfeszültség csökkentésére, valamint a lúdtalp és az alsó lábszár valgus kezelésére.

 

KEMÉNYSÉGBEÁLLÍTÁS

A félgömbbe épített szelep lehetővé teszi, hogy felfújja vagy leeressze a levegőt, így a keménységét az éppen végzett edzés típusához és a nyomás erősségéhez igazíthatja.

 

PARAMÉTEREK

  • Méretek 16 x 8 cm (átmérő x magasság)
  • Anyag: PVC
  • nettó súly: 0,290 kg
  • maximális teherbírás: 100 kg
  • csúcs mérete: 0,5 x0,5 cm (átmérő x magasság)