Görkorcsolya Movino Cruzer B2, Blue

Kód: B-037-B-L B-037-B-M Kérjük, válasszon változatot
Ft44 300 Ft46 000 Ft44 300-tól
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Korcsolya mérete
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

A Movino Cruzer B2 egy kifejezetten aktív korcsolyázóknak tervezett szabadidős inline korcsolya. A korcsolyák a kompromisszumok nélküli minőséget és a városi dizájnt ötvözik, amelyek még a legigényesebb korcsolyázókat is kielégítik! Prémium minőségű elemek, kényelmes csizmatöltés és jól átgondolt rögzítési rendszer.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MOVINO_CRUZER_B2_BLUE_970x300_top_baner

  • Állítható cipőméret
  • M: 34-37 L: 38-41
  • ABEC-9 csapágyazású gumikerekek
  • Háromszoros rögzítési rendszer

KÉNYELMES MÉRETBEÁLLÍTÓ RENDSZER.  A Movino Cruzer B2 4 fokozatú méretbeállítással rendelkezik a 34-37 (talpbetét hossza 22-24 cm) és 38-41 (talpbetét hossza 24-26 cm). A beállítási rendszer gyors és megbízható.

NAGY KEREKEK ABEC9 CSAPÁGYAKKAL.  A prémium ABEC9 csapágyak és a nagy kerekek lehetővé teszik a nagyobb sebesség elérését, így még jobban szórakozhatsz útközben! A Cruzer B2 76 mm átmérőjű kerekekkel rendelkezik (mérete M), 80 mm (L méret) és 24 mm széles.

ALUMÍNIUM CSÚSZKÁK. A Movino Cruzer B2 inline korcsolya kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, ami könnyűvé és stabillá teszi, valamint elnyeli a rezgéseket és az egyenetlenségeket. Az alumínium csúszkákat nagy szilárdság és tartósság jellemzi.

TPR FÉK.  A Cruzer B2 a jobb cipőbe szerelt TPR fékkel rendelkezik. Szükség esetén a fék gyorsan és hatékonyan a bal cipőre. Ehhez nincs szükség további eszközökre - a kulcs a dobozban van.

Paraméterek

Gyártó Movino
Szín kék, fekete
Csapágyosztályozás ABEC-9
Megengedett felhasználói súly 100 kg