Görkorcsolya Movino Cruzer B2, Mint/Pink

Kód: B-029-MP-L B-032-MP-M B-035-MP-S Kérjük, válasszon változatot
Ft44 300 Ft45 200 Ft40 300 Ft40 300-tól
Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Korcsolya mérete
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

A Movino Cruzer B2 Mint/Pink egy kifejezetten aktív korcsolyázóknak tervezett szabadidős inline korcsolya. A korcsolya kombinálja kompromisszumok nélküli minőség és városi design, amely még a legigényesebb gördeszkásoknak is megfelel! A prémium minőségű elemek, a csizma kényelmes töltése és a kifinomult rögzítési rendszer... Mindezt kiegészíti a szemet gyönyörködtető stílus.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Movino Cruzer B2 Mint/Pink egy kifejezetten aktív korcsolyázóknak tervezett szabadidős inline korcsolya. A korcsolya kombinálja kompromisszumok nélküli minőség és városi design, amely még a legigényesebb gördeszkásoknak is megfelel! A prémium minőségű elemek, a csizma kényelmes töltése és a kifinomult rögzítési rendszer... Mindezt kiegészíti a szemet gyönyörködtető stílus.

HÁRMAS ZÁRRENDSZER

Az Ön kényelme és biztonsága érdekében a Cruzer B2 háromszoros rögzítési rendszerrel rendelkezik: csat, fűző és tépőzáras öv. A csatot úgy tervezték, hogy a cipő gyorsan és hatékonyan rögzíthető legyen, ugyanakkor a cipő menet közben magától is rögzüljön hogy menet közben kioldja vagy feloldja magát.

ALUMÍNIUMÖTVÖZET

A Movino Cruzer B2-t úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb menetkomfortot biztosítsa. A megfelelően kiegyensúlyozott súlypont lehetővé teszi a helyes testtartás fenntartását vezetés közben. A kiváló minőségű alumíniumötvözet biztosítja a tartósságot, miközben a súlyt alacsonyan tartja.

NAGY KEREKEK

Tudjuk, milyen fontosak a kerekek a korcsolyában. Ezért fordítottunk rájuk egy kicsit több figyelmet. Kiváló minőségű ABEC-9 nem minden! A Cruzer B2-nél megnöveltük Kerékkeménység: 82A(S méret - 70 mm átmérő, M méret - 76 mm átmérő) és L - 80 mm átmérőjű és 24 mm széles). A nagy kerekek lehetővé teszik a nagyobb sebesség elérését, így még szórakoztatóbb a vezetés!

Paraméterek

Súly

2,5 kg

Csapágyak

ABEC-9

Kerék anyaga

PU

Kerékkeménység

82A

Maximális teherbírás  

100 kg