Görkorcsolya Movino Cruzer One, Pink

Kód: B-027-P-S
Ft27 400
Raktáron
Korcsolya mérete
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

A Movino Cruzer One Pink kényelmes, kezdőknek tervezett inline korcsolya. A modell paraméterei a könnyebb vezethetőség érdekében választották. Mindannyian tudjuk, milyen fontos az első benyomás. Ezt szem előtt tartva hoztuk létre a Movino Cruzer One! Nekik köszönhetően a kicsik mosollyal az arcukon léphetnek be a görkorcsolyázás világába!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Movino Cruzer One Pink kényelmes, kezdőknek tervezett inline korcsolya. A modell paraméterei a következők voltak a könnyebb vezethetőség érdekében választották. Mindannyian tudjuk, milyen fontos az első benyomás. Ezt szem előtt tartva hoztuk létre a Movino Cruzer One! Nekik köszönhetően a kicsik mosollyal az arcukon léphetnek be a görkorcsolyázás világába!

Szellőzőrendszer - a jobb légkeringés nagyobb kényelmet jelent vezetés közben
Méretbeállítás - A Movino One kényelmes méretbeállítási rendszerrel rendelkezik.
Háromszoros rögzítési rendszer - kétrészes csat, tépőzár, cipőfűző - kényelem és biztonság

Kerekek - PU (szintetikus gumi) 72 mm átmérőjű és 82A keménységű, ABEC -7 csapágyakkal ellátott kerekek.

HÁRMAS ZÁRRENDSZER

Az Ön kényelme és biztonsága érdekében a Cruzer One háromszoros rögzítési rendszerrel rendelkezik: csat, fűző és öv. Csatot úgy tervezték, hogy a cipő gyorsan és hatékonyan rögzíthető legyen, ugyanakkor a cipő menet közben is rögzítse magát hogy menet közben meglazuljon vagy kioldódjon.

TPR FÉK

A Cruzer One modell TPR fékkel rendelkezik, amely a jobb oldali korcsolyába van szerelve. Szükség esetén a fék kicsavarható és csavarja rá a bal korcsolyára.

ALUMÍNIUMÖTVÖZET

A Movino Cruzer One-t úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb menetkomfortot biztosítsa. A megfelelően kiegyensúlyozott súlypont lehetővé teszi a megfelelő testtartás fenntartását menet közben. A kiváló minőségű alumíniumötvözet biztosítja a tartósságot a könnyű súly megtartása mellett.

Paraméterek

Súly

2,5 kg

Csapágyak

ABEC-7

Kerék anyaga

PU

Kerékkeménység

82A

Maximális teherbírás 

100 kg