Gyermek biciklisisak FUN POLICE, 52-56 cm

Kód: P-086
Akció
Ft10 300 –18 %
img (7)
Ft10 300 –18 % Ft8 400
Raktáron

A FUN POLICE gyermek kerékpáros sisak tökéletesen védi a gyermek fejét kerékpározás, görkorcsolyázás, gördeszkázás vagy robogózás közben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyermek kerékpáros sisak FUN POLICE:

- tökéletesen védi a gyermek fejét kerékpározás, görkorcsolyázás, gördeszkázás vagy rollerezés közben.

- ultrakönnyű, mindössze 200 g-os, így nem jelent felesleges terhet.

- lehetővé teszi a gyermek fejkörfogatának optimális beállítását a Head Lock állítási rendszernek köszönhetően

- 6 szellőzőnyílással és hálóval rendelkezik a rovarok elleni védelem érdekében

- minden kis bimbózó rendőr álma valóra válik!

A FUN POLICE gyermek biciklis sisakot a gyermekek biztonsága és a fej védelme érdekében hozták létre görkorcsolyázás, gördeszkázás, gördeszkázás, rollerezés vagy kerékpározás közben. Igazi must have minden kis sportrajongónak, és egyedi kialakításának köszönhetően a rendőrség szerelmeseinek is - maximális fejvédelmet nyújt esések során, különös tekintettel a tarkóra és a homlokra. Ha gyermeke az első lépéseket tervezi megtenni a korcsolyázás világában, a Spokey FUN POLICE sisak lesz a legjobb választás, nagyon kis súlyának köszönhetően (súlya mindössze 200 g) nem jelent felesleges terhet a kis felhasználók számára.

Biztosítani kell a kis rendőr biztonságát

A sisak használata nagyon fontos, különösen azoknál a gyerekeknél, akik az első lépéseket tervezik megtenni a korcsolyázás világában. Végül is a lovaglás tanulása sikertelen próbálkozásokkal és váratlan esésekkel jár. A horzsolások és sérülések kockázatának minimalizálása érdekében olyan sisakot alkottunk, amely tökéletesen védi a fejet, különös tekintettel a tarkóra és a homlokra. A mindössze 200 grammos (+/- 10 g) kis súlyának köszönhetően a sisak viselése nem jelent felesleges terhet. Az egyedi rendőrségi grafikának köszönhetően a kis gördeszkások azonnal megszeretik, ráadásul ezzel a dizájnnal kitűnnek a többiek közül.

Ultrakönnyű sisak Head Lock szabályozó rendszerrel

A FUN POLICE gyermek kerékpáros sisak nagyon könnyen a gyermek fejkörfogatához igazítható. A sisak 52-56 cm-es Head Lock állítási rendszerrel van felszerelve. Ennek köszönhetően a sisak tökéletesen illeszkedik és védi a fejet. Az alkalmazott biztonsági klipsz lehetővé teszi a pánt állandó méretének beállítását, és biztosítja a "rendőrségi" sisak könnyű fel- és levételét. De ez még nem minden! A FUN POLICE modell 6 szellőzőnyílással rendelkezik, amelyek a rovaroktól védő hálóval vannak ellátva, aminek köszönhetően a gyermek maximális kényelmet érez majd az utazás során.

Bevált bukósisak kerékpárra, görkorcsolyára, gördeszkára és robogóra

A FUN POLICE gyermek kerékpáros bukósisak CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN1078 szabványnak, ami azt jelenti, hogy a sisak minden szükséges biztonsági vizsgálaton megfelelt. Kiváló fejvédelmet nyújt, különös tekintettel a tarkóra és a homlokra. A belső réteg EPS-habból készült, amely nemcsak az eséskor fellépő ütőerőt nyeli el, hanem jól elnyeli az egyenetlen felületen való lovaglás okozta rezgéseket is. Ezért a FUN POLICE sisak ideális választás az első lépésekhez a korcsolyázás világában.

Paraméterek:

  • szabályozás: fejzár
  • külső felület: PVC
  • Belső réteg: EPS
  • szellőzőnyílások száma: 6 + rovarháló
  • súly: 200 g +/-10 g
  • gyorskioldó a nyak alatt
  • kiváló védelem a homlok és a tarkó számára
  • Tanúsítvány: CE, EN 1078