Gyermek kerékpáros sisak BIKER RALLY 44-48 cm

Kód: P-057
Ft7 900 –8 %
img
Ft7 900 –8 % Ft7 200
Raktáron

BIKER RALLY gyermek kerékpáros sisak

Részletes információ

Termék részletes leírása

- EPS habból készült belső réteggel rendelkezik, amely nem csak az eséskor fellépő ütőerőt nyeli el, hanem tökéletesen elnyeli az egyenetlen felületen való közlekedés okozta rezgéseket is.
- súlya mindössze 200 g, nagyon könnyű, és nem jelent felesleges terhet.
- 6 szellőzőnyílás hálóval, hogy a gyerekek kényelmesen érezzék magukat utazás közben
- a Head Lock állítási rendszer lehetővé teszi a sisak optimális beállítását a gyermek fejkörfogatához.

 

A bukósisak nem csak a profik, az ambiciózus sportolók vagy a napi több tucat kilométert motorozók jellemzője. A görkorcsolyával, kerékpárral, rollerrel vagy gördeszkával kapcsolatos tapasztalatoktól függetlenül mindannyian ki vagyunk téve a lehetséges eséseknek és sérüléseknek. Ezért kell mindig sisakot viselni, különösen a gyerekeknek, akik most teszik meg első lépéseiket a korcsolyázás világában.

A BIKER RALLY gyermeksisak teljes körű fejvédelmet nyújt, különös tekintettel a tarkóra és a homlokra. A 200 g-os súlyával a sisak nem jelent felesleges terhet!

Biztonság görkorcsolyán, gördeszkán, kerékpáron vagy robogón

A gyermek sisak minden korcsolyázni vágyó számára elengedhetetlen - ez garantálja a biztonságot és védi a fejet a sérülésektől. A BIKER RALLY a legkisebbek számára készült, CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN1078 szabványnak, ami azt jelenti, hogy minden szükséges biztonsági vizsgálaton megfelelt. Kiváló fejvédelmet nyújt, különös tekintettel a tarkóra és a homlokra. A biztonsági klipsz lehetővé teszi a sisak egyszerű rögzítését és leoldását anélkül, hogy a pántot meg kellene húzni. Ráadásul a BIKER RALLY gyermeksisak Head Lock állítási rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a sisak optimális beállítását a gyermek fejének kerületéhez.

Ultrakönnyű sisak Head Lock szabályozó rendszerrel

Az első lépések görkorcsolyán, gördeszkán, rollerrel vagy kerékpárral sikertelen próbálkozásokkal és esésekkel járnak. A horzsolások és sérülések kockázatának minimalizálása érdekében ügyeljen a megfelelő védelem használatára. Fontos, hogy a sisak szellőzéssel rendelkezzen, hogy növelje a használat kényelmét - a BIKER RALLY modell 6 szellőzőnyílással rendelkezik, amelyek hálóval vannak ellátva, hogy megvédjék a sisak alá kerülő nemkívánatos rovarokat. A BIKER sisak belső rétege EPS-habból készült, amely nagyon jól elnyeli az egyenetlen felületen való lovaglás során keletkező rezgéseket, és elnyeli az ütközés erejét eséskor. Ezáltal kiváló választás minden kis kezdő korcsolyázó számára.

Paraméterek:

 • Head Lock szabályozás:
 • S méret: 44 - 48 cm
 • M méret: 49 - 56 cm
 • a homlok és a tarkó kiváló védelme a fixen rögzített, kiterjesztett védőszemüvegnek köszönhetően
 • külső felület: PVC
 • Belső réteg: EPS
 • gyors rögzítés a nyak alatt
 • szellőzőnyílások száma: 6 + rovarháló
 • súly: 200+/-10 g
 • Tanúsítvány: CE
 • szabvány: EN 1078

Kiegészítő paraméterek

Kategória: SISAKOK ÉS VÉDŐK
Súly: 0.2 kg