Gyermek kerékpáros sisak FUN TIGER, 52-56 cm

Kód: P-087
Ft10 300
Raktáron

A FUN TIGER gyermek kerékpáros sisak tökéletesen védi a gyermek fejét kerékpározás, görkorcsolyázás, gördeszkázás vagy rollerezés közben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyermek kerékpáros sisak FUN TIGER:

- tökéletesen védi a gyermek fejét kerékpározás, görkorcsolyázás, gördeszkázás vagy rollerezés közben.
- ultrakönnyű, mindössze 200 g-os, így nem jelent felesleges terhet.
- lehetővé teszi a gyermek fejkörfogatának optimális beállítását a Head Lock állítási rendszernek köszönhetően

- 6 szellőzőnyílással és hálóval rendelkezik a rovarok elleni védelem érdekében

A FUN TIGER gyermek kerékpáros sisakot a gyermekek biztonsága és a fej védelme érdekében hozták létre görkorcsolyázás, gördeszkázás, rollerezés vagy kerékpározás közben. Minden kis sportrajongónak kötelező darab - maximális fejvédelmet nyújt esések során, különös tekintettel a tarkóra és a homlokra. Ha gyermeke az első lépéseket tervezi megtenni a korcsolyázás világában, a FUN LAMA sisak lesz a legjobb választás, nagyon alacsony súlyának köszönhetően (súlya mindössze 200 g) nem jelent felesleges terhet a kis felhasználók számára.

Biztosítsa gyermeke biztonságát

A sisak használata nagyon fontos, különösen azon gyermekek számára, akik az első lépéseiket tervezik megtenni a korcsolyázás világában. Végül is a lovaglás tanulása sikertelen próbálkozásokkal és váratlan esésekkel jár. A horzsolások és sérülések kockázatának minimalizálása érdekében olyan sisakot alkottunk, amely tökéletesen védi a fejet, különös tekintettel a tarkóra és a homlokra. A mindössze 200 grammos (+/- 10 g) kis súlyának köszönhetően a sisak viselése nem jelent felesleges terhet. Az egyedi grafikának köszönhetően a kis deszkások azonnal megszeretik, ráadásul ezzel a dizájnnal kitűnnek a többiek közül.

Ultrakönnyű sisak Head Lock szabályozó rendszerrel

A FUN TIGER gyermek kerékpáros sisak nagyon könnyen a gyermek fejkörfogatához igazítható. A sisak Head Lock állítási rendszerrel van felszerelve, amely 48-52 cm között állítható. Ennek köszönhetően a sisak tökéletesen illeszkedik és védi a fejet. Az alkalmazott biztonsági klipsz lehetővé teszi a pánt állandó méretének beállítását, és biztosítja a sisak könnyű rögzítését és leoldását. De ez még nem minden! A FUN TIGER modell 6 szellőzőnyílással rendelkezik, amelyek a rovaroktól védő hálóval vannak ellátva, aminek köszönhetően a gyermek maximális kényelmet érez majd az utazás során.

Bevált bukósisak kerékpárra, görkorcsolyára, gördeszkára és robogóra

A FUN TIGER gyermek kerékpáros sisak CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN1078 szabványnak, ami azt jelenti, hogy a sisak minden szükséges biztonsági vizsgálaton megfelelt. Kiváló fejvédelmet nyújt, különös tekintettel a tarkóra és a homlokra. A belső réteg EPS-habból készült, amely nemcsak az eséskor fellépő ütőerőt nyeli el, hanem jól elnyeli az egyenetlen felületen való lovaglás okozta rezgéseket is. Ezért a FUN LAMA sisak ideális választás az első lépésekhez a korcsolyázás világában.

Paraméterek:

  • szabályozás: fejzár
  • külső felület: PVC
  • Belső réteg: EPS
  • szellőzőnyílások száma: 6 + rovarháló
  • súly: 200 g +/-10 g
  • gyorskioldó a nyak alatt
  • kiváló védelem a homlok és a tarkó számára
  • Tanúsítvány: CE, EN 1078