Gyermek kerékpáros sisak PUHA 44-48 cm

Kód: P-056
Ft8 590
Raktáron

Gyermek kerékpáros sisak PUHA

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyermek kerékpáros sisak PUHA

- a gyermekek biztonsága és fejvédelme érdekében készült kerékpározás, görkorcsolyázás, rollerezés vagy gördeszkázás közben.
- 6 hálós szellőzőnyílással rendelkezik, hogy a gyermek maximális kényelmet érezzen az utazás során.
- ultrakönnyű, mindössze 200 g-os, így nem jelent felesleges terhet.

- a belső réteg EPS-habból készült, amely nemcsak az eséskor fellépő ütőerőt nyeli el, hanem jól elnyeli az egyenetlen felületen való lovaglás okozta rezgéseket is.

A gyermek sisak minden korcsolyázni vágyó számára elengedhetetlen - ez garantálja a biztonságot és védi a fejet a sérülésektől. Ez egy abszolút kötelező darab, különösen azoknak a gyerekeknek, akik azt tervezik, hogy megteszik első lépéseiket a görkorcsolyázás, gördeszkázás, rollerezés vagy kerékpározás világában. A PUHA gyermeksisak maximális védelmet nyújt a fejnek, különös tekintettel a tarkóra és a homlokra. A sisak a maga 200 g-os súlyával nem jelent felesleges terhet.

A legfiatalabbak biztonságának biztosítása

A lovaglás tanulása, legyen szó kerékpárról, görkorcsolyáról vagy rollerről, sikertelen próbálkozásokkal és esésekkel jár. A horzsolások és sérülések kockázatának minimalizálása érdekében mindig használjon megfelelő védőfelszerelést és sisakot. A maximális biztonság érdekében rendkívül fontos a megfelelő méret kiválasztása. A PUHA sisak 44-48 cm közötti Head Lock állítási rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a sisak optimális beállítását a gyermek fejkörfogatához.

Ultrakönnyű és formatervezett gyermek sisak

A PUHA gyermek kerékpáros sisak CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN 1078 szabványnak, ami azt jelenti, hogy a sisak minden szükséges biztonsági vizsgálaton megfelelt. Kiváló fejvédelmet nyújt, különös tekintettel a tarkóra és a homlokra. A biztonsági klipsz lehetővé teszi a sisak egyszerű fel- és lecsatolását anélkül, hogy a pántot meg kellene húzni. Ráadásul a PUHA modell 6 szellőzőnyílással van felszerelve, amelyek hálóval vannak ellátva a rovarok ellen, így gyermeke maximális kényelmet érez majd az utazás során! A belső réteg EPS-habból készült, amely nemcsak az eséskor fellépő ütőerőt nyeli el, hanem jól elnyeli az egyenetlen felületen való lovaglás okozta rezgéseket is. Ezért a PUHA sisak a legjobb választás az első lépésekhez a sport világában.

 

Paraméterek:

  • Állítható: Head Lock - 44-48 cm
  • kiváló védelem a homlok és a tarkó számára
  • külső felület: PVC
  • Belső réteg: EPS
  • gyors rögzítés a nyak alatt
  • szellőzőnyílások száma: 6 + rovarháló
  • súly: 200 +/-10 g
  • Tanúsítvány: CE, EN 1078

Kiegészítő paraméterek

Kategória: SISAKOK ÉS VÉDŐK
Súly: 0.2 kg