Gyermek kerékpáros sisak THUNDY, 49-56cm

Kód: P-033
Ft7 900
Raktáron

A Spokey THUNDY sisakot a legkisebb felhasználók számára tervezték. Könnyű és biztonságos anyagokból készült. A sisak CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN1078 szabványnak. Ezek a sisakok tökéletesen alkalmasak a gyermekek fejének védelmére.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Spokey THUNDY sisakot a legkisebb felhasználók számára tervezték. Könnyű és biztonságos anyagokból készült. A sisak CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN1078 szabványnak. Ezek a sisakok tökéletesen védik a fejét korcsolyázás, gördeszkázás, kerékpározás vagy robogózás közben. MINŐSÉG Nagyon magas követelményeket támasztunk termékeinkkel szemben, ezért ügyelünk arra, hogy a gyártásukhoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk. Tudjuk, hogy fontos, hogy megkülönböztessük magunkat, ezért különös hangsúlyt fektetünk az eredeti és átgondolt tervezésre. A Spokey sisakok a legújabb trendeknek és a legmodernebb színeknek megfelelően készülnek.

TECHNOLÓGIA ÉS ELŐNYÖK

A sisak megfelelő illeszkedése nagyon fontos a gyermek biztonsága és kényelme szempontjából. A Spokey sisakok Head Lock állítási rendszert használnak, amely lehetővé teszi a sisak optimális beállítását a gyermek fejének kerületéhez. A fixen rögzített, meghosszabbított napellenzőnek köszönhetően a sisak a homlokot és a tarkót is védi. A sisak könnyű anyagból készült. Könnyű súlya kényelmet biztosít a fizikai aktivitás során. A HeadLock rendszer segítségével a sisak könnyen a fej méretéhez igazítható. A védőréteg az ütközés pillanatában elnyeli az energiát. A biztonságos klipsz lehetővé teszi a sisak egyszerű fel- és lecsatolását. Kerékpározáshoz, gördeszkázáshoz, rollerezéshez és gördeszkázáshoz tervezték. Head Lock kiváló homlok- és hátvédelem a fixen rögzített, meghosszabbított szemellenzőnek köszönhetően.

Paraméterek

  • külső felület: PVC
  • belső réteg: EPS
  • gyors rögzítés a nyak alatt
  • súly: 200+/-10g
  • tanúsítvány: CE EN 1078

Kiegészítő paraméterek

Kategória: SISAKOK ÉS VÉDŐK
Súly: 0.2 kg