MOVINO Cariboo ADVENTURE gyermek kerékpár fékkel, felfújható kerekekkel 12", fekete-kék

Kód: R-004-MC
Ft43 400 –18 %
67 detske odrazedlo movino cariboo adventure s brzdou nafukovaci kola 12 cerno modre
Ft43 400 –18 % Ft35 300
Raktáron

Stílusos Movino Cariboo Adventure gyermekkerékpár. Teherbírás 25 kg, 12"-os kerekek, 2 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Mi az a MOVINO Cariboo Adventure?

A Movino Adventure megbízható kerékpár 2 éves kortól. A pedál nélküli kialakítás lehetővé teszi gyermeke számára, hogy gyorsan elsajátíthatja az egyensúlyt és a testtartást fenntartó vezetési leckék alapjait. A Cariboo Adventure modell alkalmas nagyobb gyermekek számára is, akik már versenyeznek. A felfújható gumiabroncsoknak köszönhetően, amelyek optimális ütéscsillapítást és kiváló tapadást biztosítanak, a durva terepen való vezetés nagyszerű kaland lesz. A kézifék a nagyobb sebességnél és a lejtőn való lefelé haladásnál is a biztonságot bisztosít.

A kézifékkel együtt

A Movino Cariboo Adventure V-fékkel rendelkezik. A fékszerelés opcionális. A féket akkor szerelik be, ha amikor a gyermek készen áll. Ha gyermeke még csak most kezd vezetni, futni, ugrani - javasoljuk, hogy halassza el a kézifék beszereléset későbbre. A fék szükségtelenül elterelheti a figyelmet arról, ami a legfontosabb - és ez az egyensúly. Azok a gyerekek, akik kerékpárral vágnak neki a kalandnak, biztonságosan fékeznek a lábukkal. A kézifék nélkülözhetetlenné válik, ha a gyermek gyorsabban hajt, vagy ha szeret dombon közlekedni.

Felfújható kerekek alumínium felnivel

A felfújható kerekeknek számos előnye van: kellemesebbé teszik az egyenetlen talajon való közlekedést, és nagyon jó tapadást biztosítanak esőben. A Movino Cariboo Adventure kerekeinek további előnye, hogy alumínium felnikből készültek, ami nagyon könnyűvé teszi (szemben az acél felnivel ellátott kerekekkel). Az alumínium használata lehetővé tette az eloxálás alkalmazását olyan technikával, amely gyönyörű fémes csillogást biztosít a kerékpárnak. Az Eloxingnak van még egy funkciója - növeli a az alumínium élettartama.

A kormányzár nem jelent biztonságos megoldást

Ezeknek az ugrálóknak nincs kormányzáruk. Miért? Biztonsági okokból. Ütközés esetén a kormánykerék reteszelés nélkül a gyermek súlya alatt összecsukódik. A zárral ellátott jármű nem hajtható össze, és a kormánykerék kiállhat, ami veszélyeztetheti az egészséget és a a gyermek biztonságát. Másodszor: a zár nélküli kerékpár nagyobb mozgékonyságot biztosít, ami növeli az utazás simaságát. A kormányrögzítés hiánya gyorsabbá és könnyebbé teszi a pedálos kerékpárra való átállást.

Specifikációk

 • Kézifék, v-fék (féknyereg)
 • 12 hüvelykes felfújható kerekek
 • Eloxált alumínium felnik
 • A kormánykerék és a nyereg széles körű beállítása
 • 12 hüvelykes acélkeret
 • Ergonomikus, kényelmes nyereg
 • Biztonságos kormánykerék kormányzár nélkül
 • Puha és kényelmes fogantyúk

Paraméterek

 814cd23e42e6b8047c02cf5fab63

 • Az EN71 európai szabványnak való megfelelést igazoló biztonsági tanúsítvány.

 • Életkor: 2 és 5 év közötti gyermekek számára alkalmas

 • Felhasználói súly: 35 kg-ig

 • Az ugráló súlya: 4,2 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: GYEREK FUTÓBICIKLI
Súly: 4.2 kg
Barva: Černo-modrá