MOVINO Cariboo® FRIENDS - 1 éves kortól, mentaszürke

Kód: R-020-MI
Akció
Ft28 200 –25 %
433 odrazedlo movino cariboo friends jiz od 1 roku matove sede
Ft28 200 –25 % Ft21 000
Raktáron

A Cariboo Friends a tökéletes első mobil szállítójármű. Ha gyermeke már megtette az első lépéseket, és készen áll arra, hogy elkezdjen vezetni tanulni, a Cariboo Friends a tökéletes első jármű. A kerékpár állítható kormány és nyereg, így kisgyermekek és kicsit idősebb gyerekek számára is alkalmas!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egyensúlyozó kerékpár és járókeret egyben, 12 hónapos kortól használható gyermekeknek

A Cariboo Friends a tökéletes első mobil szállítójármű. Ha gyermeke már megtette az első lépéseket, és készen áll arra, hogy elkezdjen vezetni tanulni, a Cariboo Friends a tökéletes első jármű. A kerékpárnak állítható kormánya és ülése van, így a kisgyermekek és a kicsit idősebb gyermekek számára is alkalmas lesz. A Friends autó megfelel a gyermekeknek szánt termékekre vonatkozó szigorú EN71 biztonsági szabvány minden követelményének.

5 fokozatú kormánybeállítás

A Cariboo Friends az egyetlen kerékpár, amely állítható kormányszöggel rendelkezik. Egy egyszerű mozdulattal megváltoztathatja a kormány helyzetét a nyereghez képest, hogy gyermekének maximális biztonsági kényelmet biztosítson.

Állítható nyeregmagasság

A Cariboo Friends robogó széles körű nyeregbeállításokkal rendelkezik, amelyek hosszú ideig szolgálják gyermekét A nyereg minimális magassága 25 cm a talajtól, a maximális magasság pedig 30 cm. Ne feledje, a megfelelően elhelyezett nyereg körülbelül 2,5-3,5 cm-rel alacsonyabb a gyermek combjánál, belülről mérve.

Az egyensúly fenntartásának megtanulása

A Cariboo Friends csúszdát úgy tervezték, hogy segítse gyermekét az egyensúly elsajátításában. A Cariboo Friends elöl két kerékkel rendelkezik, ami megkönnyíti a fel- és leszállást. A kormánykerék elforduláskor blokkolva van. A Friends csúszda szándékosan csak egy hátsó kerékkel volt felszerelve. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy megtanuljon egyensúlyozni, ami szükséges más egyensúlyozó kerékpárok vezetésének későbbi szakaszaiban. A két hátsó kerék feleslegesen stabilizálja a kerékpárt, ezért a gyermek nem tanul meg egyensúlyozni.

Egyensúly kerékpár CARIBOO FRIENDS

 • Az első egyensúlyozó kerékpár - 1 éves kortól 25 kg-ig alkalmas
 • 5 fokozatú kormánybeállítás
 • Állítható ülésmagasság - 25 és 30 cm között
 • Automatikus forgó kormányzár
 • Csak 2,18 kg súlyú

Műszaki adatok és méretek

 • 5-utas kormánykerék-szögbeállítás
 • Cariboo Friends Blue3
  A nyereg magassága 25 és 30 cm között állítható acélkere
 • EVA gumiabroncso
 • Kormánykerék szögkorlátoz
 • Súly: 2,18 k
 • Gyermek maximális súlya: 25 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: GYEREK FUTÓBICIKLI
Súly: 2.2 kg