Összecsukható robogó MOVINO City Comfort+, fekete - Blue Edition

Kód: H-125-MO
Akció
Ft57 900 –31 % Ft39 500
Raktáron

A Movino City Comfort egy kényelmes városi robogó, amelyet gyermekek és felnőttek számára terveztek. A rendkívül alacsony platform (mindössze 8 cm-re a talajtól) jelentősen növeli a fiatalabb vagy kisebb robogók kényelmét.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Movino City Comfort egy kényelmes városi robogó, amelyet gyermekek és felnőttek számára terveztek. A rendkívül alacsony platform (mindössze 8 cm-re a talajtól) jelentősen növeli a fiatalabb vagy kisebb robogók kényelmét.

A robogó felfüggesztése a vázba van beépítve, ahol az első kerék lengéscsillapítója biztosítja a kényelmes utazást. Elnyeli a rázkódásokat, így könnyebben mozog az ingadozó talajon. Ez a változat első kézifékkel is fel van szerelve, amely a hátsó kerékhez kapcsolódik, és a fék megnyomásakor a hátsó sárvédő lehetővé teszi a biztonságos megállást. A City robogó a gyorskioldó meglazításával könnyen összecsukható - pillanatok alatt összecsukható!

Kormányzási stabilizátor

A CC+ robogó kormánystabilizátorral van felszerelve, amely megerősíti a szerkezetét. A stabilizátor rögzíti és reteszeli az összecsukható fogantyúkat, amelyek nem mozognak egyik oldalról a másikra, így a City Comfort+ biztonságosabban és stabilabban kezelhető.

Szállítóheveder

A City Comfort+ robogó kényelmes vállpánttal is rendelkezik a szállításhoz. Praktikus megoldás, amelyet Ön vagy gyermeke minden nap használni fog.

Alumínium szerkezet

A Movino City Comfort+ robogó a legjobb minőségű alumíniumból készült, ami a konstrukciót nagyon könnyűvé és ugyanakkor rendkívül tartósvá teszi. A megerősített platform speciális szerkezete akár 100 kg-os terhelést is kibír.

3 fokozatú kormánybeállítás

A kormány széles beállítási tartománya megkönnyíti a felnőttek és a gyermekek számára a vezetést. A kormánykeret háromfokozatú magasságállítással rendelkezik: 82-89,5-96 cm. A robogó felnőttek számára 186 cm magasságig, gyermekek számára pedig 136 cm-től lesz alkalmas.

Ergonomikus fogantyúk

A kényelmesebb utazás érdekében a Movino CC+ robogó ergonomikusan kialakított, enyhén lapított fogantyúkkal rendelkezik. A habhenger tökéletesen alkalmazkodik a kéz formájához, a csúszásmentes gumírozott markolat pedig biztos tartást biztosít. A fogantyúk természetesen szállításhoz is könnyen összecsukhatók.

Nagy kerekek

A csendes és kényelmes utazást a kiváló minőségű poliuretánból készült nagyméretű, 20 cm-es kerekek biztosítják. Elöl egy széles műanyag sárvédő, hátul pedig egy lábfék van felszerelve.

Összecsukható állvány

A felhasználó kényelme érdekében a robogó praktikus állvánnyal van felszerelve, amelynek köszönhetően a robogó szinte teljesen bárhol leparkolható. A lábak optimális hossza és pozíciója garantálja a stabilitást.


Paraméterek

  • A vezérlő rúd 3 fokozatú magasságállítása 82 - 89 - 96 cm
  • A kormány szélessége 37,5 cm
  • 200 mm átmérőjű, 88 A keménységű PU-ból készült nagy kerekek
  • Kiváló minőségű ABEC-7 csapágyak
  • Csúszásmentes platform 33 x 11,5 cm-es hasznos méretekkel
  • Platform magassága a talajtól: 8 cm
  • Robogó súlya mindössze 5,2 kg
  • Robogó súlya mindössze 5,2 kg

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: ROBOGÓ FELNŐTTEKNEK
Súly: 5.2 kg
Model: City Comfort+