Sisak MTR, COOL PASTEL, különböző méretek

Kód: P-075-M
Ft15 500
Raktáron
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

A legkisebb felhasználók számára tervezett sisak. Multifunkcionalitásának köszönhetően ideális kerékpárhoz, görkorcsolyához, görkorcsolyához vagy gördeszkához. Kényelmet biztosít gyermeke számára akkor is, ha gyermekülésben utazik a kerékpáron.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A legkisebb felhasználók számára tervezett sisak. Multifunkcionalitásának köszönhetően ideális kerékpárhoz, görkorcsolyához vagy gördeszkához. Kényelmet biztosít gyermeke számára akkor is, ha gyermekülésben utazik a kerékpáron.

Kiváló minőségű anyagokból készült, garantálja a kényelmet és a biztonságot.  A sisak elején enyhén profilozott szemellenző található, amely megvédi a szájat az eséskor bekövetkező sérülésektől, és mindenekelőtt nem korlátozza a látómezőt. A sisak lekerekített és erősen felépített hátsó fala védi a gyermek fejének különösen érzékeny nyakszirtjét.

A termék másik előnye a könnyűség, amelynek köszönhetően a sisak nem terheli a gyermek érzékeny nyakcsigolyáit.

Figyelembe véve, hogy a gyermek feje gyorsan nő, a sisak körkörös beállítása egy fokozatmentesen állítható többfokozatú gyűrűvel történik (FIT SIZE-headlock rendszer). Ez megkönnyíti a sisak bármilyen fejformához és -mérethez való igazítását. A sisak belsejében kivehető béléselemek is vannak, amelyek többször moshatók és száríthatók.

Ez a modell hat szellőzőnyílással van felszerelve, amelyek biztosítják a sisak belsejének folyamatos levegőellátását - az AIR FLOW rendszer. A szellőzés megvédi a fejbőrt a túlzott izzadástól, és így növeli a kényelmet.

 • Modell: hűvös pasztell
 • Aerodinamikai forma
 • Külső héj anyaga: PVC
 • Abszorpciós anyag belül: EPS
 • Tanúsítvány - a termék megfelel a 89/686/EGK irányelv és az EN 1078 szabvány követelményeinek.

 

Méret Áramkör  
S 48 - 52 cm
M 52 - 56 cm

     

    • AIR FLOW rendszer - a szellőzőrendszer a sisak héján lévő lyukakon keresztül irányítja a légáramlást anélkül, hogy befolyásolná a sisak stabilitását.
    • QUICK-RELEASE rendszer - gyorskioldó csatok
    • FIT SIZE rendszer - többlépcsős fejrögzítő gyűrű a végtelen körméret beállításához
    • A belső párnázás biztosítja a kényelmet vezetés közben és a sisak megfelelő illeszkedését a fejformához.