Gyerek sisak Movino Cariboo Navy, különböző méretek

Kód: P-089-S
Újdonság
Ft12 100
Raktáron
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Cariboo sisak - a biztonságos kerékpározás vagy robogózás alapvető eleme a megfelelő védelem az esés ellen. A Movino bukósisak minden követelménynek megfelel - a termék az EN 1078 szabvány szerint tanúsított.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Cariboo sisak - a biztonságos kerékpározás vagy robogózás alapvető eleme a megfelelő védelem az esés ellen. A Movino védősisak minden követelménynek megfelel - a termék az EN 1078 szabvány szerint tanúsított.

  • levehető pánt méretbeállítással
  • szövetpánt a sisak rögzítéséhez
  • az EN 1078 európai szabvány követelményeinek való megfelelőségről szóló tanúsítványt

A Movino sisak PPE (külső anyag) és egy vastag fekete EPS, azaz polisztirol rétegből készül. A sisak belső rétege az az elem, amely befolyásolja a biztonságot az esések során, és a Movino sisak vastag polisztirolréteggel (15-20 mm) rendelkezik, amely biztonságosan védi gyermeke fejét.

A sisaknak  van egy pántja a rögzítéshez és egy levehető pántja a sisak belsejében a méret beállításához. Az állítható pánt lehetővé teszi, hogy a sisak mérete a gyermek növekvő fejéhez igazodjon. Levehető, így levehető, ha már nincs rá szüksége. A sisak további jellemzője a szellőzőnyílások, amelyek biztosítják a megfelelő szellőzést.

S méret: 48-52 cm. Ez a sisakméret 3 és 8 év közötti gyermekek számára megfelelő.